Hoppa till sidans innehåll

Beställning dina nya SNO-kläder senast 31 januari

19 JAN 2021 21:19
För att beställa går du in på clubshop.nonamesport.com/sv/ och loggar in på SNO. Sista beställningsdag söndag 31 januari. Mer detaljer finns i utskickat mejl till ”allasno”, men finns också nedan.
  • Uppdaterad: 19 JAN 2021 21:19

Nu finns tillfälle att beställa OL-kläder i SNO design på noname clubshop. Sista beställningsdag Söndag 31 januari.

Till skillnad från tidigare beställningstillfällen kommer vi inte pga. corona restriktioner att kunna erbjuda något tillfälle att prova storlekar. Den som är osäker på storlekar kan kanske ta hjälp av någon klubbkompis.

En annan nyhet är att styrelsen har beslutat att vi fortsättningsvis inte skall beställa hem byxor i SNO-design utan istället rekommendera svarta byxor. Eliten kommer därmed fortsättningsvis att tävla i svarta byxor. Vi andra kommer självklart att använda byxor i SNO design så länge de håller och vi vill.

Bytet är motiverat av praktiska skäl. Att använda specialdesignade kläder innebär relativt långa leveranstider och krav på inköp av minimikvantiteter. Inköp av standardprodukter kan ske till lägre priser ökar tillgängligheten och minskar kostnader för lager. Noname har ett brett sortiment av svarta standardbyxor. Genom att använda svarta byxor ökar vi möjligheten för alla att hitta byxor som passar.

Klubbstandard för jackor och tröjor är oförändrad. Ändringen gäller alltså bara byxor.

För att beställa loggar du in på clubshop.nonamesport.com/sv/ Där kan man logga in på SNO. Har du glömt lösenordet så kolla under Kläder under Medlemssidorna. I shopen framgår vilka kläder som kan beställas. Här finns nu både kläder med SNO-design och ett bredare urval av standardprodukter. Betalning sker direkt till noname i samband med beställningen. För kläder i SNO design går det inte att garantera att alla  beställningar kan genomföras då vi måste köpa in ett minimi antal av varje plagg (eventuella makulerade beställningar återbetalas). Leveranstiden beräknas till ca 8 veckor efter sista beställningsdatum.

Några tips

1. Tycker du att byxor i SNO-design trots allt är lite snyggare kan du passa på att köpa de sista exemplaren som finns på lager för omedelbar leverans. Det finns Terminator långa tights i storlek S och L, Terminator knäbyxor i S och M samt Running pants i S M och L.

2. De standardartiklar som ingår i aktuell klubbeställning  är en mindre del av nonames totala sortiment. Hela sortimentet finns tillgängligt på  den publika webshopen nonamesport.com .  Här kan du som medlem i SNO få 10% rabatt på dina inköp  Samtidigt får SNO en kickback på 20% på köpesumman. Beroende på vilka produkter du är intresserad av kan det vara värt att kolla om det blir mer fördelaktigt (snabbare leverans, lägre pris?)  att beställa här än i ovanstående klubborder. För att ta del av rabatten behöver du ange föreningskoden för SNO som här är 12019.

3. Mer detaljer om beställning av kläder och rabatter från noname finns på medlemsidorna i sno.nu under rubriken Kläder.

 

Hör gärna av er till Arne A om ni har några frågor och glöm inte att beställa senast söndag 31 januari. Gärna redan i dag.

Skribent: Kerstin Frenckner
E-post: Adressen Gömd

Snabblänkar

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkarTveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Mareld