Hoppa till sidans innehåll

Daladubbeln 16-17:e okt

06 SEP 2021 22:05
Daladubbeln i Falun kommer att kunna genomföras!! Missa inte höstens orienteringshöjdpunkt!
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 22:05

Tävlingen

Daladubbeln är en tävling för tvåmannalag för barn/ungdomar från 10 upp till 20 år. Första dagen det stafett och dag två patrull långdistans. Sammanlagt resultat räknas. På söndagen är det sedvanlig maskeradtävling! Ovan några exempel på fantastiska utstyrslar från tidigare år! Vi ser med spänning fram emot årets klädparad!

Det går fint även för vuxna att följa med och det finns flera olika varianter av öppna klasser att springa för vuxna och barn/ungdomar som inte vill springa patrulltävlingen. Det finns också inskolningsklasser för de barn som ännu inte vill/klarar av att springa själva. Kort sagt så kan hela familjen följa med och det finns banor och klasser för alla. Mer info http://daladubbeln.se 

Resa och boende

Vi har tidigare alltid åkt buss till Daladubbeln och förhoppningsvis är det möjligt även i år. Skulle det vara så att smittspridningen gör det olämpligt att åka buss så får vi åka i egna bilar istället.

Vi kommer att bo på hotell Scandic i Falun vilket gör det möjligt att bo familjevis. Hotellet finns på promenad avstånd från tävlingen som i år avgörs på Åsbo friluftsområde precis bredvid Lugnets skidstadion. Ifall vi åker buss blir det avfärd från Scandic Södertälje lördag ca 07:30 och ca 07:45 från Nykvarn. Åter till Södertälje söndag ca kl. 17-18. Återkommer med information om hur vi gör med resan samt program med exakta tider

Pris

500 kr/person (inkl resa, inkvartering, middag lördag, frukost söndag) för barn/ungdom. Vuxna betalar 800 kr/person. Återkommer med pris ifall det blir egna bilar istället för buss men räkna med någon hundralapp billigare..

Anmälan till resa och tävling

Anmäl till resa och tävlingar i Eventor via länken här alt till PG Månsson (This is a mailto link) senast 26 september. PG anmäler de som skall springa patrulltävlingen medan de som skall springa öppna klasser anmäler sig själv i Eventor (hör av er ifall ni behöver assistans med det). För er som springer patrulltävlingen så skriva vem du vill springa med alt ifall du vill ha hjälp att hitta någon att springa med så löser vi det.

Skoj ifall vi kan fylla de 50 logiplatser vi har bokat på Scandic vid Lugnet! 

Välkomna!

Ungdomskommittén Södertälje-Nykvarn orientering

Skribent: Per-Göran Månsson
E-post: Adressen Gömd

Snabblänkar

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkarTveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Mareld