Hoppa till sidans innehåll

Gott Nytt OL-År 2022!

02 JAN 2022 22:04
Gott Nytt År med förhoppningar ett mer normalt orienteringsår önskas alla SNO-medlemmar! Men ingen rast ingen ro. Dags att ta fram den nyinköpta almanackan för 2022 och fylla i de viktigaste händelserna orienteringsåret 2022.

  • Uppdaterad: 02 JAN 2022 22:04

En SNO-kalender för 2022 kommer att publiceras här på hemsidan under januari, dock kommer här ett axblock av de viktigaste datumen att ha koll på redan nu, innan ni bokar in annat "oviktigt" på dessa dagar.

SNO OL-upptakt 2022.

Söndag den 13:e februari kommer vi förhoppningsvis kunna genomföra en upptaktsträff i Tveta, vi återkommer med mer information. Boka datumet i kalendern!

Träningar våren 2022

  • Måndagsgympan - startar 10 januari. Stålhammraskolan kl 19.00
  • Intervallerna på tisdagar börjar redan 4 januari, som vanligt utgår vi från  Kusens Backe (utegymmet) kl. 18.00
  • Torsdagsträningarna börjar den 13 januari från Tveta kl 18.00. (OBS! Vi gör ett uppehåll i soppaserveringen under januari pga av smittoläget) 
  • Långpass på söndagar - startar igen söndag den 6 januari, håll koll på kalendern på hemsidan om tid och plats.

OL-nattcup under vintern. För att bli tryggare och bättre nattorieterare kommer vi i vinter arrangera en intern OL-nattcup under fem torsdagar. Upplägget på banor kan variera från "vanliga banor" till slingor, kontrollplock etc. Ibland individuell start, ibland gemensam. Banor kommer att finnas för alla nivåer. Följande datum gäller: Torsdag 20 jan , Torsdag 3 feb , Torsdag 17 feb, Torsdag 3 mars ,Torsdag 17 mars. Prioritera gärna dessa kvällar lite extra. 

Tävlingar våren 2022

Förutom alla individuella tävlingar som börjar i mitten av mars så har vi under våren ett antal roliga stafetter som hela klubben fokuserar extra på. Här följer dessa: 

  • 27 mars - Måsenstafetten (Oxelösund) - sista anmälan 19 mars
  • 15-16 april - Stigtomtakaveln (Nyköping) - sista anmälan 7 april
  • 7-8 maj - Tiomila (Ånnaboda/Örebro) - sista anmälan 7 mars
  • 18-19 juni - Venla/Jukola (Åbo) - sista anmälan 31 januari. (OBS! tidig anmälan)

Mer information om stafetterna finns och anmälan görs här: Eventor (klubbaktiviteter) 

1-3 april, Klubbresa till Åland

Årets klubbresa tar sikte öster ut, närmare bestämt till Åland. Det blir en klubbresa som vänder sig till alla i klubben. Det kommer finnas möjligheter till flertalet träningar, två tävllingar och socialt umgägge. Terrängen består medtadelas av "berg i dagen", dvs öppna berghäller med detaljrika sluttningar. Perfekt uppladdning för de som har planer på att delta på Venla/Jukola, mycket relvant, 

Avresa fredag 1 april med Viking line från Kapellskär (två möjliga avgångar 14.45 eller 20.00). Tävlingar på lördag eftermiddag och söndag förmiddag i ett område med nya kartor och mycket rolig orienteirng.  Möjligheter till träningar finns fredag em/kväll, lördag fm och söndag em. Hemresa söndag kl. 18.30 från Mariehamn, gemensamm buffemiddag på båten. Åter i Södertälje ca 21.30.  Gemensamt bode i stugor eller likande. Mer information om resan kommer senare i januari. Dock finns redan nu information om tävlingarna och träningar på Åland

19-20 mars, Kringelträffen 

SNO arrangangerar dubbeltävlingar den 19e och 20e mars med arenan på Järna IP. Huvudfuktionärerna hoppas på possetiv respons när de kontaktar er. Alla kan bidra med något, de finns uppgifter för alla. 

Skribent: Tomas Fagerstedt
E-post: Adressen Gömd

Snabblänkar

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkarTveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Mareld