Hoppa till sidans innehåll

SNO har fått överta Malmsjöbasen från SIF

09 DEC 2020 18:04
  • Uppdaterad: 09 DEC 2020 18:04

Klubben har fått en tidig julklapp i form av ett arv från SIF, Malmsjöbasen! Det innebär att vi nu har möjlighet att göra Ocad-baserade träningar i NV delen av Södertälje ända bort till Sundsvik! SIF har för närvarande en vilande OL-aktivitet. Förbehållet är att SIF vid framtida behov får arrangera mindre OL-tävling, typ veteran-OL, träning och rekryteringsaktivitet på underlaget. SIF:s kartansvarige kommer att förvalta området på uppdrag av oss inför tävlingar som är planerade till 2022 samt 23 (Melkers och LDM). Ocad-filen läggs upp på OneDrive (MTBO) inom några dagar. Olle hoppas att kunna städa och organisera kartfliken där i jul generellt.

Några pekpinnar:

  • Se till att ”vårda” markägarna vid träning. Ha koll på parkering och ta in kontrollmarkeringar (eller använd papperssnitsel) etc.
  • Hela området är konverterat till ny norm (ISOM2017) men revideringsgraden är varierande, vissa ställen mycket gamla, några ganska fräscha. Input tas gärna emot, egna varianter kan dock inte ersätta den officiella Ocad filen utifrån vilken styrd förvaltning utförs.
  • I samband med konverteringen har ett stort antal symboler ersatts, ofta även manuellt redigerade. Eftersom det är många bitar som lappats ihop med olika versioner av symboler kan det blivit något smärre fel (höjdkurvor, stigskarvar etc). Återkoppla till Olle S om ni upptäcker.

För övrigt har vi lite mer SIF-arv att vänta kommande år. Bommersvik-Ogan är dock planerad för tävling 2021 och området är dessutom föreslaget för arrangemang av större värdetävling(ar) om 3-4 år. Kart/arrangemangskommittén följer utvecklingen och har mer info om kommande SNO-arrangemang för nyfikna. För övriga SIF-områden kan träningar ordnas också. Hör av er till Olle S i så fall.

Malmsjökartan

Skribent: Kerstin Frenckner
E-post: Adressen Gömd

Snabblänkar

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkarTveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Mareld