Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Summering 25 manna helgen

09 OKT 2022 20:17
3 vassa SNO lag!
  • Uppdaterad: 09 OKT 2022 20:17

Under helgens 25manna och 25manna medel i Flemmingsbergskogarna gjordes många enastående prestationer av SNOare såväl av alla löpare som alla de som på olika sätt varit med i förberedelserna.

Det går mycket sjukdomar just nu vilket också påverkade våra 25-manna lag. Sista veckan fick vi bla 5 återbud till första laget och flera även övriga lag vilket gjorde att det blev många omkastningar i lagen. Trots detta så lyckades vi tillsammans fantastiskt bra. 

Det fanns 319 lag på startlinjen och av dem tog sig 269 lag i mål. SNO lagen kom in på placeringarna 17, 140 samt 171. Det är riktigt, riktigt bra inte minst med tanke på alla återbud. I lagen fanns det många 25manna debutanter vilket är extra roligt. Skoj att det var så jämt mellan 2:a och 3:e laget. 

Det krävs mycket jobb för att få ihop allt med 25manna. Stort tack till Ammi Sjöblom som sköter huvudansvarssyssla med bravur! Utöver Ammi är det många andra som lagt ned mycket tid i förberedelserna.

Tore Eklund har arbetar intensivt med breddlagen hela hösten. Håkan Kleijn och Marianne Pettersson har sytt ihop elitlaget. Mats Johansson, Svante Sandberg, Per Molin och Tomas Norlen såg till att vindskydden var på plats. Lagledarna Annelie Moldin, Anna Ek, Mats Johansson, Helena Hede, Håkan Kleijn, Marianne Petterson och Anna Kindludh tog hand om alla under dagen tillsammans med Anne-Marie Wigle och Lennart Borg. Helena Hede såg såg till att ni fick äta äppelkaka på TC. Ammi och Anna såg till att all utrustning som tält, bord, vimplar etc kom hem igen. 

Idag har det varit 25manna medeln med nya fina SNO insatser. Bla gjorde 6 nyblivna SNOare från nybörjargrupperna tävlingspremiär som de klarade av med bravur. Till nästa år kan ni vara med och springa i 25manna stafetten! På en av bilderna nedan kommer Florence i mål efter sin bana

  

  

 

 

Skribent: Per-Göran Månsson
E-post: Adressen Gömd

Snabblänkar

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkarTveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Mareld