Hoppa till sidans innehåll

Klubbresor


De klubbresor som planerades under åren 2020 och 2021 ställdes alla in på grund av pandemin utom resan till Grönklitt i januari 2020 (före pandemin).

För år 2022 hoppas vi kunna genomföra klubbresor igen.

Grönklitt/Åland/Tiomila/Jukola/O-ringen

Klubbresorna är ett utmärkt sätt att umgås med sina klubbkamrater och lära känna dem närmare – oftast på ett gemensamt boende. Ungdomarna och eliten har utöver dessa även egna klubbresor.

Grönklitt 13-16 januari

I flera år har vi åkt till Orsa-Grönklitt en helg för skidåkning. Vi hoppas att det blir så även denna vinter.
Kontaktperson Sven-Anders Melin

Åland 1-3 april

Årets klubbresa tar sikte öster ut, närmare bestämt till Åland. Det blir en klubbresa som vänder sig till alla i klubben. Det kommer finnas möjligheter till flertalet träningar, två tävllingar och socialt umgägge. Terrängen består medtadelas av "berg i dagen", dvs öppna berghäller med detaljrika sluttningar. Perfekt uppladdning för de som har planer på att delta på Venla/Jukola, mycket relvant, 

Avresa fredag 1 april med Viking line från Kapellskär (två möjliga avgångar 14.45 eller 20.00). Tävlingar på lördag eftermiddag och söndag förmiddag i ett område med nya kartor och mycket rolig orienteirng.  Möjligheter till träningar finns fredag em/kväll, lördag fm och söndag em. Hemresa söndag kl. 18.30 från Mariehamn, gemensamm buffemiddag på båten. Åter i Södertälje ca 21.30.  Gemensamt bode i stugor eller likande. Mer information om resan. Dock finns Information om tävlingarna och träningar på Åland

10-mila vid Ånnaboda (Örebro) 7-8 maj

10-mila är årets största svenska stafett och vi hoppas förstås att tävlingen kan genomföras och att vi gemensamt kan åka dit.

Jukola/Venla  18–19 juni i närhet av Åbo

Jukola är världens största stafett och avgörs i Finland, men många svenska och norska lag brukar ställa upp. Det är en riktig folkfest. Venla-stafetten är en damstafett med fyra sträckor som går på lördagen. Lördag kväll startar herrstafetten med 7 sträckor. I år avgörs Jukola i trakten av Åbo.

O-ringen 25–30 juli i Uppsala

O-ringen är det som många brukar kalla femdagars och som brukar samla många deltagare även bland dem som inte orienterar så flitigt. Det finns lätta och svåra banor och man behöver inte springa alla dagar. Man behöver inte ens springa (naturligtvis kan man gå sin bana) utan man kan också orientera på mountainbike.
Tävlingen avgörs i år i trakten av Uppsala. Det blir antagligen ingen gemensam resa, men vi brukar ha viss samordning av boende och gemensam fikakväll. Mer info

Uppdaterad: 13 FEB 2022 21:39 Skribent: Kerstin Frenckner
E-post: Adressen Gömd

Snabblänkar

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkarTveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Mareld