Hoppa till sidans innehåll

Naturpasset


Naturpasset är en satsning främst för att få allmänheten att prova orientering. Man köper en karta där det finns ett stort antal kontroller inritade. Kontrollerna finns också utmärkta med små orienteringsskärmar i naturen. Oftast finns både lätta kontroller nära stigar och svåra kontroller som liger långt inne i skogen. Sedan kan man gå eller springa och leta upp kontroller när man själv önskar och så många man själv vill. Man kan vara ute en, några eller många gånger. Kontrollerna finns utmärkta i naturen hela sommaren. Den flitige kan sedan skicka in ett resultat och det görs en utlottning av priser.

Södertälje-Nykvarn Orientering (SNO) erbjuder Naturpasset på flera olika områden i både Nykvarn och Södertälje. Till att börja med blir det 3 områden

  • Tveta, 24 kontroller
  • Nykvarn, 22 kontroller
  • Östertälje, 19 kontroller

Kontrollerna finns i naturen 15 april till 31 oktober 2020 och är utmärkta med en stav (hängande vit cylinder cirka 20 cm lång och med ränder i flera färger).

 

Översikt

Pris (alla 3 kartorna)

120 kr - Leverans med post
100 kr - På försäljningsställen

Beställning görs här på hemsidan, leverans görs när betalningen är registrerad. 

Du kan även köpa naturpasset hos Tveta Friluftsgård (begränsade öppettider), Stadshuset Södertälje och Biblioteket Nykvarn (Centrumvägen 26).

Utlottning av priser

Registrera koderna på Naturpassets hemsida om du vill vara med på den centrala fototävlingen med utlottningen av priser. 
Direktlänkar

SNO har också utlottning av presentkort värda 500 kr. De som skickar in i den centrala tävlingen är automatiskt med i den här utlottningen. Vill man bara vara med i SNO:s utlottning mailar man koderna till This is a mailto link eller skickar per post till Tveta Friluftsgård, Tvetaberg 39, 151 66 Södertälje

Uppdaterad: 11 OKT 2020 21:55 Skribent: Kerstin Frenckner
Epost: Adressen Gömd

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkar

Naturpasset 

Tveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tvetaberg 39, Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Avnonva

Cykeltjäns

Handelsbanken

Mila