Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Träningstävlingar


Klubbarna i Stockholmsdistriktet och Sörmlandsdistriktet turas om att ordna träningstävlingar/träningsorienteringar. Kolla upp vad som gäller med anledning av corone. Tidvis har man behövt anmäla sig och tidvis har de gemensamma tillfällena ersatts av egen träning vid egenvald tidpunkt.

Vinterserien, Sommarserien och Luffarligan

Vinterserien respektive Sommarserien är träningsorienteringar på söndagsförmiddagar anordnade av klubbar i södra stockholmsregionen. Till de flesta ställen går det bra att åka med SL.

Luffarligan är träningsorienteringar på onsdagsförmiddagar anordnade av klubbar i hela stockholmsregionen. De flesta som deltar är pensionärer, men yngre orienterare är också välkomna (det brukar alltid vara några yngre som deltar). Till de flesta ställen går det bra att åka med SL. Inbjudningar och resultat från Luffarligan finns ännu normalt inte på Eventor utan bara på Luffarligans hemsida.

Sörmlands OL-veteraner

Sörmlands OL-veteraner ordnar motionsorientering på tisdagsförmiddagar och torsdagsförmiddagar (många av dem ordnas i Västmanland) vår och höst. Yngre orienterare är också välkomna. Kontakta någon av de aktiva veteranerna för samåkning.

Information om dessa arrangemang

hittar du på Eventor, eventor.orientering.se. Du måste dock välja att se Alla tävlingar (inklusive klubb- och närtävlingar) högt upp till vänster på sidan. Du anmäler dig på plats. Det finns ingen klassindelning, utan du väljer fritt vilken bana du vill springa. Vilka banor som finns anges i inbjudan där också banans längd finns angiven. Luffarligan och Sörmlands OL-veteraner har normalt inga banor för nybörjare/ovana orienterare. Man behöver inte vara medlem i någon orienteringsklubb för att delta. 
Eventor

Bilden visar hur du väljer att se Alla tävlingar i Eventor.

Uppdaterad: 03 JAN 2022 15:04 Skribent: Kerstin Frenckner
E-post: Adressen Gömd

Snabblänkar

 

Följ oss på sociala medier

Facebook

Instagram

 
Övriga bra att ha-länkarTveta friluftsgård

 

 SISU Södermanland

Postadress:
Södertälje-Nykvarn OF - Orientering
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Besöksadress:
Tveta Friluftsgård
15166 Södertälje

Kontakt:
Tel: 0705680536, 0855098470
E-post: This is a mailto link

Se all info

Scania

Telge

Noname

Mareld